A Bokréta Alapfokú Művészetoktatási Intézmény arra törekszik, hogy növendékei a tánclépésekkel együtt megtanuljanak kitárulkozni a színpadon, és a sodró lendületű táncok magával ragadják a nézőket a világ bármely szegletén, átadva ezzel Zemplén örökségének egy kis darabját.

Kapcsolat - bokretaiskola
Bokréta, Iskola, néptánc, Bokréta iskola, Sátoraljaújhely, hagyomány, érték, nevelés, gyerek, tánc
15511
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15511,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,unknown,wp-accessibility-helper,accessibility-contrast_mode_on,wah_fstype_script,accessibility-underline-setup,accessibility-location-right,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Kapcsolat

KAPCSOLAT

Bármi kérdésed van, vagy ha csak üzenni szeretnél nekünk akkor itt megteheted.

  PRÓBATERMEK

  Felújított, világos környezetben várjuk a néptánc szerelmeseit.

  3980 Sátoraljaújhely
  Árpád u. 10.

  0647/ 322-215

  bokreta@gmail.com

  www.bokretaiskola.hu

  Adatvédelmi elveink

  A szolgáltatások nyújtása kapcsán elengedhetetlen, hogy tanulóinktól, bizonyos -személyes illetve más természetű- adatokat kérjünk be. Mind a személyes adatok tárolására és biztonságára vonatkozó jogszabályi és egyéb előírások, mind pedig a szolgáltatás nyújtásával együtt járó erkölcsi felelősségérzet komoly feladatot ró ránk. Ennek igyekszünk a legteljesebb mértékben megfelelni.

  Minimális adatbekérés
  A megrendelőinktől, érdeklődő ügyfeleintől minden esetben csak az elengedhetetlenül szükséges adatokat kérjük be. Tételesen, a nevet, az e-mail címet, a telefonszámot, illetve számla kérés esetén a számlázáshoz szükség van néhány alapvető adatra: a megrendelő nevére és lakcímére, illetve a cég nevére és székhelyére; a kapcsolattartás érdekében szükségünk van a megrendelő e-mail címére és telefonszámára, esetleg fax-számára.

  Az elengedhetetlenül szükséges adatokon felül azonban semmilyen felesleges információt nem kérünk tanulóinktól. Tételesen, nem kérjük a tanuló anyja nevét, személyi számát, cég esetében a bankszámla-számot.

  Rendeltetésszerű felhasználás
  Az elengedhetetlenül szükséges adatokat kizárólag a rendeltetésüknek megfelelően használjuk. Az adatokat soha nem adjuk ki harmadik személynek; ettől csak a törvényben előírt kötelezettség teljesítése, elsősorban jogerős bírósági végzés esetén térünk el. A rendelkezésünkre álló elérhetőségi adatokat -lakcím, telefonszám, e-mail cím- csak az oktatáshoz szükséges mértékben használjuk fel, azaz számlaküldésre, az esetleges számlázási vagy egyéb problémák megoldásához szükséges levelezésre, az oktatással kapcsolatos közérdekű közlések továbbítására.

  Nem használjuk fel az adatokat reklám, a megrendelő, érdeklődő által nem igényelt információ küldésére.

  Biztonságos őrzés
  Gondoskodunk az adatok őrzéséről, így azokhoz idegen nem férhet hozzá. Az adatokat mind hagyományos adathordozón -papíron-, mind pedig elektronikus formában biztonságos helyen és módon tároljuk. Az adatokat kódolva, illetve elzárt helyen tároljuk.

  A megrendelők, érdeklődők adatait nem tároljuk és nem duplikájuk az internet felől elérhető szervereken, így az illetéktelen hozzáférés kockázata elenyésző.

  Az adatvédelmi elvek módosításai
  Amennyiben jelen dokumentumot a Bokrétaiskola a jövőben módosítaná, úgy a változásokat a honlapon megfelelő módon közzéteszi és a módosításra a honlap látogatóinak figyelmét felhívja.

  Kövess minket a facebookon is!