A Bokréta Alapfokú Művészetoktatási Intézmény arra törekszik, hogy növendékei a tánclépésekkel együtt megtanuljanak kitárulkozni a színpadon, és a sodró lendületű táncok magával ragadják a nézőket a világ bármely szegletén, átadva ezzel Zemplén örökségének egy kis darabját.

Tanáraink - bokretaiskola
Bokréta, Iskola, néptánc, Bokréta iskola, Sátoraljaújhely, hagyomány, érték, nevelés, gyerek, tánc
16144
page-template-default,page,page-id-16144,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,unknown,wp-accessibility-helper,accessibility-contrast_mode_on,wah_fstype_script,accessibility-underline-setup,accessibility-location-right,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Tanáraink

IMG_9044_17-06-16_marcell szoboszlay

Ignécziné Bodnár Klára

Pedagógus

Ignécziné Bodnár Klára vagyok, tánc- és drámapedagógus, pedagógiatanár. 2000 szeptembere óta tanítok a Bokréta Művészeti Iskolában. Tanulmányaimat a Comenius Főiskolán, az Eszterházy Károly Főiskolán és a Táncművészeti Főiskolán végeztem. Immár 18. éve tanítok népi játékot és néptáncot 5-10 éves gyermekeknek. Elsősorban a népi játékok hatása érdekel a gyermekek készség- és képességfejlődésére, kiváltképp mozgásfejlődésükre, szocializációjukra.

IMG_9369_Bokréta_16-12-11_Szoboszlay Marcell_1421

Fehér Eszter

koreográfus

Fehér Eszter vagyok, a Bokréta Művészeti Iskola Igazgatója. Gyerekkorom óta foglalkoztat a néptánc édesapám révén, aki ezt az iskolát is alapította. Nagyszerű dolog kreatív emberekkel együtt dolgozni, és a másik oldalon látni a gyerekek fejlődését és örömét. Ebben a műfajban nincs megállás, ugyanakkor a mindig kihívásokat jelentő új műsorok tervezése/készítése feltételezi a kreatív kollégákat is, akikkel együtt dolgozok, hogy le tudjunk rakni folyamatosan valami újat a táncművészet asztalára.

IMG_9030_17-06-16_marcell szoboszlay

Tóth Vivien

koreográfus

A Bokréta Művészeti Iskola pedagógusa és a Zemplén Néptáncegyüttes táncosa vagyok. A néptánccal való kapcsolatom már az általános iskola első osztályában kezdődött.

2013 szeptemberétől tanítok, óvodás és alsó tagozatos gyermekeket. Ezzel párhuzamosan végeztem el tanulmányaimat a Magyar Táncművészeti Egyetem táncos és próbavezető (néptánc) szakán, melyet az egyetem mesterképzésén folytatok tovább.

„Ha a táncunkat nézed, a szívünk szavait hallod.”

IMG_9033_17-06-16_marcell szoboszlay

koreográfus
IMG_9039_17-06-16_marcell szoboszlay

Demek István

koreográfus

Demek István vagyok, alias Putyu. Gyerekkorom óta foglalkoztat a tánc, középiskolás korom óta a néptánc. Nem volt kérdés számomra a pályaválasztás, és örülök annak, hogy egy ilyen kreatív csapatban tudom kamatoztatni tudásomat mint a Bokréta Művészeti Iskola.

IMG_9038_17-06-16_marcell szoboszlay

Islainé Hronyecz Tímea

Iskolatitkár

Islainé Hronyecz Tímea vagyok. 2007-ben végeztem a Nyiregyházi Főiskola gazdálkodási szakán.